9. toukokuuta 2018

VESSAN TAIVAALLINEN KATTO - LA SOFFITTA DEL BAGNO CON LE NUVOLE



Vierasvessan katto oli toivottoman tylsä tapaus: lastulevyä ja neljästä palasta tehty.
Päässä alkoi kuhista yhden sun toisenkinlaisia ajatuksia , mutta Taivaallinen wc rupesi kuulostamaan tosi hyvältä. Saumat piti siis kitata ja hioa, mikä sitten osoittautuikin ikävämmäksi puuhaksi. Lopulta niska sanoi niks ja päätin ,että se oli tarpeeksi sileä.
Mietiskelin maalaustyön edetessä muutamaankin kertaan Sikstiiniläiskappelin maalareita; itse mestaria ja kaikkia apupoikia: no eipä ollut varmaan herkkua puuhaa. Maalailin kattoani aika lailla tunteella. Välillä pidin parin päivän taukoa ja kävin vaan katselemassa sitä , miettien jatkaako vai ei.Ja useimmiten jatkoin. Lopulta päätin ,että nyt se on valmis , koska sitä olisi voinut jatkaa loputtomiin. 
Kattolistat oli pakko kiinnittää kattoon,kun seinät oli kaakelia. Sitten päätin ottaa listanauloja lyhyemmät naulat,koska kattoon päin naulaaminen oli seiniin naulaamista työläänpää. Tavallisten naulojen päät jäivät enemmän näkyviin ,mutta minkäs teit. Nurkista en millään saanut ihan priimaa.Kattolistat "nostivat" kattoa kuitenkin jotenkin ja muutenkin viimeistelivät kiitettävästi.
Kiittelevin kommentti ystäviltä oli , että nyt vieraat saa peräpukamia,kun ne istuu niin kauan vessassa kattoa tuijotellen.

Finalmente sono riuscita a dipingere la soffitta del bagno dei ospiti. L´avevo pensato tante volte avendo paura che non riuscisse a farlo , peró : eccola la qua !
Quasi come l´avessi fatto Michelangelo . ( MAGARI !!!) 
Ma sono contenta.


2 kommenttia:

  1. Bello con le nuvole. Mi fa piacere 💙 🌙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avevo prima dipinto nuvole sul muro ma la soffitta era sen'altro piu difficile😊

      Poista