12. marraskuuta 2011

KOLMEN SISKOKSEN KONDITORIA-PASTICCERIA TRE SORELLE

Konditoria on tehty kirpparilta ostettuun kehykselliseen laatikkoon,jossa oli maisema ja massasta tehtyjä hahmoja.Huonekalut on tehty itse erilaisista mittakaavaan sopivista puupaloista ja ruuat on tehty askartelumassasta.Kääreinä on käytetty karkkipapereita ,seinissä käytetyt kuvat on netistä ja kyltti on tehty itse,innoituksena lehtikuva,joka poiki idean nimellekin.

La scatola per il roombox é stato fatto da scatola trovata dal mercato dei pulci.I mobili sono stati fatti a mano e le robe da mangiare sono da paste da modellare.Per incartare i dolci ho usato carte dalle caramelle,le publicitá sui muri sono dal internet .Il nome é stato fatto con computer da un disegno tirata fuori da un giornale.
Tytär teki ylähyllyn suklaapupun .
La figlia ha fatto il coniglietto di cioccolata.
Tikkaritelineen tytär teki kahdesta kuulakärkikynän osasta ja massasta tehdyistä pyöreistä tasoista ,jossa on reiät pienen pieniä massatikkareita varten.Ylähyllyllä on laatikossa donitseja ja pöydällä maistiaisina suklaata.
Il trapellino,dove sono le lecca-lecca é stato fatto da due pezzi di una penna e i piani della stessa pasta con le lecca-lecca.Sulla tavola c´é cioccolata per un assaggio.