25. huhtikuuta 2018

RAHI PUKEUTUU TURKOOSIIN - I NUOVI VESTITI



Ilmaiseksi saatu rahi päällystettiin uudelleen. Rahin irtopäällinen oli nerokkaasti tehty näyttämään irtotyynyltä ja olisin halunnut päällystää sen samalla tavalla, mutta kangasta ei ollut tarpeeksi. Rahi sai siis kiinteän päällystyksen ja halusin laittaa napit antamaan särmää nyt pölkkymäisemmäksi muuttuneeseen rahiini.

Ho ricevuto questo gratis e anche se volevo coprirlo ugualmente di prima , non avevo stoffa abbastanza e cosi ha preso un vestito nuovo un po diversamente. Ho messo i bottoni per aggiungere carattere e per andare meglio con ila divano.

RUUSUKEHYS - UN QUADRO DELLE ROSE


Kolmiulotteinen taulunkehys kirpparilta. Poistin kehyksen laatikosta ,jolloin sain lasin irti. Kehys maalattu Annie Sloanin Louis Bluella.Laatikon pohjalta otettu puiset kuviot pois ja pohjalle liimattu pala pellavakangasta ,jossa on revityt reunat.Jokaiseen lokeroon laitettu erilainen ruusuyksityiskohta kiinni liimalla ja lasi kehyksineen laitettu paikoilleen.

Un quadro profonda dal mercato dei pulci. Spostato la cornicia e il vetro. Tirato via le figurine dei animali . Ho messo un pezzo de lino in fondo e poi rose in modi diversi. La cornicia é stata dipinta con Louis Blue di Annie Sloan e poi riattaccata con il suo vetro.



KIRPPARIPEILIN UUSI ELÄMÄ - LA NUOVA VITA DELLO SPECCHIO DAL MERCATO DEL USATO



 Peili on tyypillinen Ikean peili ja se löytyi kirpparilta vielä paketissaan. Kuviot on kaiverrettu käsivaraisesti Dremelin kaiverrusterällä ja pinta on sen jälkeen hiottu . Maalaus on tehty Annie Sloanin maaleilla käyttäen muutamia sävyjä utuisen akvarellimaisesti. Peili on vahattu ensin kokonaan läpinäkyvällä vahalla ja sen jälkeen kaiverrusuriin on laitettu tummaa ja valkoista vahaa.

Il specchio é dal mercato dei pulci anché se il specchio non era usato ed é un prodotto di Ikea. È stato scavato con Dremel  e poi passato con carta vetrata. È stata dipinta con i colori di Annie Sloan e poi passato con la cera trasparente.Poi é stato messo cera scura e bianco dentro nelle scavature dei felci.